Teakhouten badkamermeubels

Haal de natuur naar je badkamer

Een klein beetje Zuidoost-Azië in je badkamer? Met een teakhouten badkamermeubel van Djati haal je de natuur bij je in huis. Onze badkamermeubelen worden in Indonesië vervaardigd uit teakhout van hoge kwaliteit. Naast de duurzame eigenschappen, geeft dit hout je badkamer een bijzonder warme en natuurlijke sfeer. Zo kun je iedere dag nog even ontsnappen uit alle drukte, voordat je de deur uit gaat.

Keuze uit een ruime collectie teakhouten badkamermeubels

Ben jij op zoek naar een robuust teak badmeubel? Dan ben je aan het juiste adres bij Djati. Wij hebben namelijk een ruime collectie teakhouten badkamermeubels voor je paraat. Onze houten meubelen hebben hetzelfde warme en robuuste karakter. De tops en wastafels zijn echter in allerlei soorten materialen verkrijgbaar. Denk onder meer aan een top of wastafel van quartz, keramiek of solid surface materiaal. Zo heeft ieder teakhouten badkamermeubel zijn eigen, unieke touch.

Hout in de badkamer?

Veel mensen zijn voorzichtig wanneer het gaat om hout in een warme, vochtige ruimte. Bij Djati nemen wij graag de twijfels bij je weg. Onze teak badmeubels zijn immers gemaakt voor ruimtes als de badkamer en het toilet, waar water een grote rol speelt. Bij Djati maken wij enkel gebruik van duurzaam, gecertificeerd teakhout uit Java. En dit tropische hout is het beste in zijn soort. Teakhout heeft namelijk een bijzonder dichte nerf en een hoog oliegehalte. Hierdoor hebben temperatuurverschillen en vocht er geen grip op. Geen zorgen als je met water knoeit bij de waskom of een heerlijke warme douche neemt. Onze meubelen kunnen wel tegen een stootje. We raden je wel aan om het meubel voor plaatsing eenmalig te oliën voor een duurzaam gebruik. Je kunt hier het beste onze monocoat voor gebruiken. Met dit onderhoud kun je nog langer genieten van je nieuwe teakhouten badkamermeubel.

Service van Djati

Een badmeubel met een warme, sfeervolle uitstraling in jouw badkamer? Dan zit je goed met een teakhouten badkamermeubel van Djati. In onze collectie vind je hoge, lage en open kasten. Daarnaast kun je variëren in het soort top, waskom en/of wastafel die past bij jouw smaak. Bij Djati verkopen wij enkel producten van een hoge kwaliteit, waar je jarenlang plezier van hebt. Ben je op zoek naar een teak badmeubel in een bepaalde maat? Neem dan gerust contact met ons op, dan kunnen wij je helpen bij het vinden van jouw ideale teakhouten badmeubel.

Naast teakhouten badkamermeubels, kun je bij Djati ook terecht voor andere badkamerspullen. Ben je op zoek naar meer informatie over onze producten of zou je deze graag willen bekijken? Je kunt altijd terecht bij een van de Djati dealers, te vinden op de website.

Zakelijk bestellen bij Djati

Wil je een zakelijke offerte aanvragen, ben je benieuwd naar jouw extra voordelen als zakelijke klant of heb je interesse in het verkopen van onze producten? Neem dan contact met ons op via onderstaand contactformulier.

Uit voorraad leverbaar
Gecertificeerd teakhout
5 jaar garantie op Teak
10 jaar garantie op Solid Surface