Solid surface wastafels

Waarom kiezen voor solid surface wastafels?

Wij kunnen iedereen het materiaal solid surface aanraden. Duurzaamheid en kwaliteit zijn twee van de kernwaarden van solid surface. Het is een sterk en massief materiaal, waardoor je solid surface wastafel geen lelijke naden heeft. Bovendien is het materiaal niet poreus, wat betekent dat de wastafel hygiënischer is dan andere materialen en makkelijk kan worden schoongemaakt. Ook is solid surface erg krasbestendig. De wastafels zijn van hoge kwaliteit en zien er prachtig uit. Al deze redenen zorgen ervoor dat solid surface wastafels producten zijn die jaren in je huis zullen schitteren.

Ons assortiment solid surface wastafels

Op zoek naar een mooie solid surface wastafel om jouw badkamer mee te upgraden? Bekijk dan snel ons assortiment! We verkopen waskommen in verschillende vormen en maten. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor de strakke vorm van de solid surface waskom Diritto Picollo of de mooie ronde vorm van de solid surface waskom Solid Ovalado. Welke solid surface wastafel verovert jouw hart?

Solid surface wastafels met een prachtige kraan

Uiteraard verkopen we niet alleen waskommen! Bij Djati verkopen we ook prachtige kranen die de look van jouw solid surface wastafel helemaal af maken! Zo verkopen we Meir kranen, dit zijn Australische designkranen die prachtig combineren met een solid surface wasbak. Ze hebben immers ook een strakke look, die past in allerlei badkamers. Zo stel je je eigen design wastafel samen!

Service van Djati

Bij Djati koop je de mooiste meubelen en sanitair voor in de badkamer. Heb je nog vragen over onze solid surface wastafels of één van onze andere producten? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag! Natuurlijk ben je ook altijd welkom in onze showroom, waar je veel inspiratie kunt opdoen. Zo kun je een kijkje nemen naar onze teak badkamermeubels, die wij zelf ontwerpen en produceren, of onze vrijstaande baden.

Zakelijk bestellen bij Djati

Wil je een zakelijke offerte aanvragen, ben je benieuwd naar jouw extra voordelen als zakelijke klant of heb je interesse in het verkopen van onze producten? Neem dan contact met ons op via onderstaand contactformulier.

Uit voorraad leverbaar
Gecertificeerd teakhout
5 jaar garantie op Teak
10 jaar garantie op Solid Surface