Solid surface waskommen

Waarom een solid surface waskom?

Een solid surface waskom biedt je vele voordelen. Zo heeft dit materiaal een aantal bijzonder duurzame eigenschappen. De belangrijkste kenmerken op een rij: het is slijtvast, schoon (want er zitten geen naden in), onderhoudsvriendelijk, vlekwerend en vochtbestendig. Dit maakt solid surface een populair en veelgebruikt materiaal in badkamers, keukens en toiletten. Bij Djati heb je de keuze uit een ruime collectie solid surface waskommen.

Onze collectie solid surface waskommen

Bij Djati kun je terecht voor solid surface waskommen in allerlei vormen en maten. Zo heb je de keuze uit vierkante, ronde en ovale solid surface waskommen. Ook kun je variëren in de maat, waaronder de diepte van de kom. Al onze solid surface waskommen zijn van een hoge kwaliteit. Je kunt er jaren mee vooruit. Plaats een solid surface waskom op een houten badmeubel en combineer dit met een Meir-kraan en je hoeft er niets meer aan te doen!

De voordelen van solid surface op een rij

Solid surface is een duurzaam en sterk materiaal. Het wordt gemaakt uit natuurlijke mineralen, polyester en acrylhars, dat in combinatie leidt tot een onderhoudsvriendelijke steensoort. Wij zijn enorm fan van solid surface, omdat dit materiaal je een hoop voordelen biedt en vooral in de vochtige badkamer. Zo heeft solid surface geen poriën en naden. Dit maakt dat het materiaal erg hygiënisch, slijtvast en gemakkelijk schoon te houden is. Mocht je toch bij de wekelijkse poetsbeurt een (sterk) schoonmaakmiddel gebruiken, dan hoef je je geen zorgen te maken dat dit het oppervlak aantast. Chemische en bijtende stoffen hebben er namelijk geen vat op. Solid surface is daarnaast vlekwerend. Kortom, de eigenschappen van een solid surface waskom maken dat je er eigenlijk geen omkijken meer naar hebt. En dat je scheelt je een hoop geboen en frustratie! Een stijlvolle én schone badkamer is dichterbij dan je denkt.

Service van Djati

Ben jij op zoek naar een solid surface waskom? Dan ben je bij Djati aan het juiste adres. Wij hebben solid surface waskommen van hoge kwaliteit en beschikbaar in een groot aantal vormen en maten. Zo kun je ook een naast de traditionele ronde solid surface waskom, ook de keuze maken voor een vierkant of ovaal model. Je bestelt onze solid surface waskommen eenvoudig en snel online. Mocht je onze waskommen en andere badkamerartikelen in real-life willen zien, dan kun je langskomen in onze showroom in Hilversum of bij een van de Djati dealers, te vinden op de website. Hier helpen onze specialisten je graag met meer informatie en/of een persoonlijk advies.

Zakelijk bestellen bij Djati

Wil je een zakelijke offerte aanvragen, ben je benieuwd naar jouw extra voordelen als zakelijke klant of heb je interesse in het verkopen van onze producten? Neem dan contact met ons op via onderstaand contactformulier.

Uit voorraad leverbaar
Gecertificeerd teakhout
5 jaar garantie op Teak
10 jaar garantie op Solid Surface