Solid surface wasbak

Ons assortiment solid surface wasbakken

We verkopen een scala aan mooie solid surface wasbakken in verschillende vormen. Zo kun je kiezen voor een ronde, vierkante of ovale waskom. Uiteraard verkopen we ook wastafels van solid surface in verschillende groottes.

De voordelen van een solid surface wasbak

Het materiaal solid surface is altijd een aanrader, omdat het geen poriën of naden heeft. Dit zorgt ervoor dat het een massief materiaal is, dat heel lang mooi blijft. Solid surface verslijt immers veel minder snel dan andere materialen en is ook hygiënischer en makkelijker schoon te maken. Lijkt een wasbak met een kwalitatieve afwerking, geen naden en een luxe look wel iets voor jou? Neem dan snel een kijkje naar de wasbakken in ons assortiment!

Een passende solid surface wasbak kopen

Een solid surface wasbak past in elke badkamer, of je nu houdt van een heel strakke, industriële badkamer, tot een badkamer met een zachte, romantische look. Door de luxe uitstraling van onze solid surface wasbakken, combineren ze mooi met teak badkamermeubels en moderne rvs kranen. Wil je graag een beter beeld krijgen van hoe je een solid surface wasbak combineert met een mooi badkamermeubel of welke kranen het beste passen bij een ovale solid surface wasbak? Bekijk dan ons assortiment in onze showroom. We geven je graag meer uitleg over onze solid surface wasbakken en hoe je ze kunt laten stralen in jouw badkamer.

Service van Djati

Heb je de solid surface wasbakken gespot die een extra luxe element zullen geven aan jouw badkamer? Heb je nog advies nodig of wil je liever onze solid surface producten in het echt bekijken, dan ben je uiteraard welkom in onze showroom in Hilversum. We geven je graag meer uitleg en advies!

Zakelijk bestellen bij Djati

Wil je een zakelijke offerte aanvragen, ben je benieuwd naar jouw extra voordelen als zakelijke klant of heb je interesse in het verkopen van onze producten? Neem dan contact met ons op via onderstaand contactformulier.

Uit voorraad leverbaar
Gecertificeerd teakhout
5 jaar garantie op Teak
10 jaar garantie op Solid Surface