Solid surface bad

De solid surface baden van Djati

Ben je op zoek naar een bad van hoogwaardige materialen? Kies voor een vrijstaand ligbad van solid surface! We bieden diverse modellen aan in ons assortiment. De vrijstaande baden die we aanbieden zijn gemaakt van massief solid surface en zijn dus door en door hetzelfde materiaal en kleur. Dit zorgt voor de design look. Een solid surface bad zorgt ervoor dat elke badkamer er meer luxe uitziet.

De voordelen van solid surface baden

Het materiaal solid surface is zeer duurzaam en sterk en heeft geen poriën of naden, waardoor het bad hygiënisch en makkelijk schoon te houden is. Natuurlijk zijn de design baden van solid surface hierdoor ook erg slijtvast. Een bad van solid surface is bovendien dubbelwandig, waardoor het bad langer warm blijft. Je hoort het al, als je op zoek bent naar luxe, vrijstaande baden, is het materiaal solid surface de beste keuze!

Een passend solid surface bad kopen

In ons assortiment verkopen we verschillende massieve, vrijstaande baden. Zo is een vrijstaand solid surface bad met een ovale vorm een bad dat de aandacht trekt in elke badkamer. Zo’n bad ziet er bovendien romantisch uit en combineert heel mooi met een opvallende vrijstaande badkraan. Mocht je houden van een strakke, moderne look, dan zijn onze rechthoekige design baden misschien wat voor jou. Als je een solid surface ligbad koopt bij Djati, zijn de afvoer en sifon inclusief. We verkopen uiteraard ook allerlei prachtige kranen, zoals Meir kranen, dus je kunt bij ons een bad met toebehorende kraan shoppen. Verder verkopen we ook teakhouten badmeubels, dus bij Djati kun je terecht om je hele badkamer te vernieuwen.

Service van Djati

Heb je je hart verloren aan een vrijstaand ligbad van solid surface uit ons assortiment? Uiteraard verkopen we nog veel meer producten voor in de badkamer. Neem snel een kijkje naar ons volledige assortiment! Twijfel je nog een beetje? Dan ben je uiteraard altijd welkom bij onze showroom in Hilversum, waar je veel van onze producten in het echt kunt bekijken. We geven je ook graag uitleg en advies! 

Zakelijk bestellen bij Djati

Wil je een zakelijke offerte aanvragen, ben je benieuwd naar jouw extra voordelen als zakelijke klant of heb je interesse in het verkopen van onze producten? Neem dan contact met ons op via onderstaand contactformulier.

Uit voorraad leverbaar
Gecertificeerd teakhout
5 jaar garantie op Teak
10 jaar garantie op Solid Surface