Mijn account
Categorieën
Zoeken
Winkelmandje

Smeg Apparatuur

Smeg producten onderscheiden zich door het unieke design, de aandacht voor details, ergonomie en functionaliteit, alsmede het gebruik van hoogwaardige materialen die een lange levensduur garanderen. Efficiëntie, gebruiksgemak, betrouwbaarheid en veiligheid zijn andere eigenschappen die de apparaten van Smeg kenmerken. Een breed assortiment voor ieder interieur. 
Wij leveren de complete collectie smeg fornuizen, vaatwassers, koelkasten, wijnklimaatkasten, afzuigkappen, combi-ovens en gashaarden tegen internet prijzen.

Smeg 5 jaar Garantie

Bij aankoop van 4 of meer Smeg apparaten (m.u.v. kranen, spoelbakken en accessoires) in één aankoop bieden wij u een gratis verlenging van de garantieperiode van 2 naar 5 jaar. In deze verlenging zijn onderdelen, arbeidsloon en voorrijkosten inbegrepen. Na het tweede jaar worden bij een reparatiebezoek uitsluitend de op dat moment geldende administratiekosten in rekening gebracht.

Wij vragen u vriendelijk het registratieformulier ‘’5 jaar garantie" volledig in te vullen en dit ons binnen 30 dagen na levering toe te sturen, samen met een kopie van de aankoopfactuur met datum en de ingevulde garantiekaarten. Alleen volledig ingevulde formulieren kunnen door ons in behandeling worden genomen.

Download 5 jaar garantie registratieformulier >

Smeg Fornuis

Djati Badkamers & Keukens levert o.a de populaire 90cm smeg gasfornuizen. Modellen als de smeg B91GMXNL, smeg CS19NL-7 en de smeg TR90NNL worden dan ook vaak gecombineerd met onze houten keukens. De combinatie van de semi proffesionele rvs smeg fornuizen,  maar ook het nostalgische smeg fornuis gaat hand in hand samen met onze teakhouten keukens. Uiteraard zijn de fornuizen van smeg in meerdere breedte maten leverbaar.

GRATIS LEVERING > €100,- *

UIT VOORRAAD LEVERBAAR

FYSIEKE WINKEL

GECERTIFICEERD TEAKHOUT

5 JAAR GARANTIE

Algemene voorwaarden | Sitemap | Webshop door CM SpecialistCopyright © 2009-2018 Djati.nl