Zoeken
Winkelmandje

Houten badmeubel 

Breng sfeer en warmte in uw badkamer met een badmeubel van hout. In onze showroom vindt u een zeer uitgebreide collectie houten badmeubels in diverse maten en stijlen. Ook voor bijpassende producten als houten badkamerkast en houten badkamer spiegels bent u bij ons aan het juiste adres.

Loft (6 uitvoeringen)

Loft (6 uitvoeringen)

Meer informatie

Mallorca (6 uitvoeringen)

Mallorca (6 uitvoeringen)

Meer informatie

Barbados (6 uitvoeringen)

Barbados (6 uitvoeringen)

Meer informatie

Ibiza (6 uitvoeringen)

Ibiza (6 uitvoeringen)

Meer informatie

Black steel (6 uitvoeringen)

Black steel (6 uitvoeringen)

Meer informatie

Frankrijk (6 uitvoeringen)

Frankrijk (6 uitvoeringen)

Meer informatie

Portugal (6 uitvoeringen)

Portugal (6 uitvoeringen)

Meer informatie

Spanje (6 uitvoeringen)

Spanje (6 uitvoeringen)

Meer informatie

Houten badmeubels

Djati levert het meest uitgebreide assortiment houten badmeubels van Nederland en België. Bij ons ben je aan het juiste adres voor teakhouten wastafels, houten wastafelonderkast, houten spiegels en spiegelkasten, houten toiletmeubels en andere houten accessoires. Deze houten badmeubel zijn prachtig om met elkaar te combineren, maar geven ook individueel een warme sfeer aan je badkamer. Een badmeubel hout past perfect in een badkamer die modern en stijlvol is. Onze houten meubels zijn in verschillende maten verkrijgbaar.

Teak zijkasten

In je badkamer wil je natuurlijk zo veel mogelijk ruimte om je handdoeken, washandjes en dergelijke op te ruimen. In dezelfde stijl als onze andere houten badmeubel hebben wij zijkasten. We hebben houten zijkasten die afgesloten zijn door een deur, zodat alles weggestopt kan worden. Daarnaast hebben we een houten handdoekrek. Hier kun je niet alleen perfect je handdoeken inleggen ook je toiletartikelen kun je hierin kwijt.

Houten spiegels en spiegelkasten

Om meer opbergruimte in je badkamer te creëren, zijn spiegelkasten boven je houten badmeubel perfect. Vooral in kleine badkamers. De houten spiegelkasten van Djati zijn perfect voor al je toiletartikelen. Hierdoor ziet je houten badmeubel er netjes opgeruimd uit en heb je al je artikelen toch binnen handbereik.

Toiletmeubel van teakhout

Het toilet is misschien niet de meest spannende kamer in huis. Toch kun je de toiletruimte heel mooi aankleden met een houten toiletmeubel van Djati. Wij hebben twee modellen die perfect tot hun recht komen in elke toiletruimte of bij je houten badmeubel.

Badkamermeubels van hout kopen bij Djati

Djati levert het meest uitgebreide assortiment houten badkamermeubels van Nederland en België. Bij ons ben je aan het juiste adres voor teakhouten wastafels, houten kasten, houten spiegels en spiegelkasten, houten toiletmeubels en andere houten accessoires. Deze houten badkamermeubels zijn prachtig om met elkaar te combineren, maar geven ook individueel een warme sfeer aan je badkamer. Een badkamermeubel hout past perfect in een badkamer die modern en stijlvol is. Onze meubels zijn in verschillende maten verkrijgbaar.

Houten badkameraccessoires

Met badkameraccessoires kun je perfect de sfeer van je badkamer bepalen. Als je houdt van een rustige of minimalistische badkamer kun je met houten badkameraccessoires de houten badmeubel aankleden. Wij hebben drie teakhouten badkameraccessoires, namelijk een houten wasmand, een houten badmat en een houten handdoekrek. Deze producten kun je combineren met onze overige houten badmeubels. Uiteraard komen ze ook mooi tot hun recht in combinatie met andere stijlen.

Service

Bij Djati ben je aan het juiste adres voor verschillende soorten houten badmeubels. Wij hebben producten in meerdere uitvoeringen, zodat er voor iedere smaak een mooi meubel te vinden is. Heb je een vraag over één van onze houten meubels? Neem dan contact op met onze klantenservice. Je bent ook van harte welkom in onze showroom in Hilversum waar je alle badmeubel van hout kunt bewonderen. Binnen Nederland profiteer je bij iedere bestelling van een gratis verzending.

GRATIS LEVERING > €100,- *

UIT VOORRAAD LEVERBAAR

FYSIEKE WINKEL

GECERTIFICEERD TEAKHOUT

5 JAAR GARANTIE

Algemene voorwaarden | Sitemap | Webshop door CM SpecialistCopyright © 2009-2020 Djati.nl