Houten badkamerkasten

De mooiste houten badkamerkasten

Opbergruimte komt altijd van pas. Met de ruime hoeveelheid crèmes, doucheproducten en watjes heeft iedere badkamer opbergruimte nodig. Hierdoor zorg je voor een opgeruimd beeld en minder chaos. Hoge badkamerkasten, open kasten, lage kasten, wastafelonderkasten; bij Djati vind je altijd een houten badkamerkast die je badkamer of toiletruimte voorziet van extra opbergruimte. Wil je een kwalitatief houten badkamermeubel kopen voor in jouw moderne badkamer? Kies voor Djati!

Houten badkamermeubel met of zonder verlichting

Badkamerkasten zijn handig voor opbergruimte, maar ook voor verlichting in de badkamer. In een kleine badkamer komt het van pas als elk onderdeel over zoveel mogelijk functionaliteit beschikt. Dus niet alleen kastruimte, maar ook verlichting voor in de badkamer. Het is dan ook mogelijk om bij onze houten meubels verlichting toe te voegen.

Productieproces van onze houten badkamerkasten

Het design van iedere houten badkamerkast wordt bedacht in Nederland. Vervolgens gaan vakbekwame meubelmakers in Indonesië met dit design aan de slag. Het resultaat? Een hoogwaardige houten badkamerkast met de mooiste afwerking. Voor al onze meubels maken we uitsluitend gebruik van Indonesisch teakhout. Dit hout wordt door de overheid aangeplant en gecontroleerd. Dit hout is heel goed bestand tegen vocht en warmte, waardoor teak het ideale hout is om in een vochtige ruimte zoals een badkamer te gebruiken. Lijkt hout in de badkamer je wel wat? Kies voor teakhout, je zal nog jaren blij zijn met je keuze voor dit duurzaam product!

Service van Djati

Heb je je keuze kunnen maken? Dan kun je de houten badkamerkast bij ons online bestellen. Uiteraard ben je ook van harte welkom in onze showroom, waar je – net als op onze website – ook veel van onze andere topproducten kunt spotten, van dubbele wastafels en vrijstaande baden tot toilet accessoires. Heb je nog vragen? Dan kun je contact opnemen met onze klantenservice.

Zakelijk bestellen bij Djati

Wil je een zakelijke offerte aanvragen, ben je benieuwd naar jouw extra voordelen als zakelijke klant of heb je interesse in het verkopen van onze producten? Neem dan contact met ons op via onderstaand contactformulier.

Uit voorraad leverbaar
Gecertificeerd teakhout
5 jaar garantie op Teak
10 jaar garantie op Solid Surface